FORSIDE / Tagmuligheder / Tagsten

FIND DIN LOKALE TAGPROFF

TagProfferne er håndværkere med en certificeret uddannelse i alle aspekter af tagkonstruktioner.

FIND TAGPROFF

Tagsten
Som tagbelægning er tagsten yderst populære. Tagsten giver både et flot udseende og en god holdbarhed. Der findes tagsten i flere forskellige materialer, men de mest almindelige af disse er teglsten og betontagsten.

 

Tagsten af tegl

I mange år har teglsten været de mest benyttede tagsten. Det skyldes, at tagsten af tegl har en levetid på over 50 år, hvilket giver en meget lav udgift til vedligeholdelse af tagstenene. Derudover fås de også i mange forskellige farver, former og størrelser, hvilket giver rige muligheder for tagets udseende.

 

Tagsten af tegl kan desuden klare både regn, blæst, sne og slud, uden at farven falmer, fordi teglsten farves med jordfarver/naturfarver.

 

Tagsten af beton

I dag er det betontagsten, der er det mest almindelige valg, når danskerne skal have lagt nyt tag. Selvom prisen er lavere, er tagsten af beton nemlig lige så holdbare som teglsten. Der er dog den forskel, at betontagsten har en tendens til at falme med årene. I modsætning til teglsten er de nemlig modtagelige overfor alger og mos.

 

Betontagsten har været fremstillet siden 1800-tallet og består af en blanding af sand, flyveaske, vand, cement og farvestof. Dette giver et hårdført materiale, der ikke kræver meget vedligeholdelse.

 

Vil du vide mere om enten tegl- eller betontagsten, kan du klikke i menupunkterne i venstre side. Du kan også kontakte os her og få en uforpligtende samtale om hvilke tagsten, der bedst egner sig til dit tag.


VI SIDDER KLAR VED TELEFONEN

96 49 44 34

Man - Fre 08:00 - 16:00

BESTIL OPRINGNING

SKRIV TIL OS

Vælg en Tagproff - fordi:

  • Kan udføre alle typer tagarbejde
  • Kan rådgive om valg af tagløsning
  • Er engageret og serviceorienteret

BEREGN PRIS PÅ NYT TAG

KONTAKT

TAGPROFFERNE

TagProfferne

Jellingvej 11

9230 Svenstrup

Tlf.: +45 96 49 44 34

Fax: +45 96 52 01 11

E-mail: info@tagprofferne.dk