FORSIDE / Tagmuligheder / Tagplader

FIND DIN LOKALE TAGPROFF

TagProfferne er håndværkere med en certificeret uddannelse i alle aspekter af tagkonstruktioner.

FIND TAGPROFF

Tagplader
Tagplader er betegnelsen for den pladebelægning, som er en af bestanddelene i et tag. Tagplader findes i et utal af forskelligartede former og farver og fremstilles desuden i flere forskellige materialer. Hvert af disse materialer har sine egne fordele og ulemper, når det kommer til fx vejrbestandighed, udseende og anlægningsmuligheder.

 

Skal dine tagplader være produceret i:

 

- Stål
- Aluminium
- Skifer
- Eternit

 

Du vælger selv! Fordelene ved at vælge tagplader i et metal som fx stål eller aluminium er, at de er nemme at forme, og derfor nemt kan tilpasses både kantede og skæve tagformer. Derudover er tagplader af metal meget modstandsdygtige overfor alle slags vejrforhold og kan lægges på stort set alle typer af huse.

 

Fordele ved skifer tagplader
Skifer har til gengæld den styrke, at det er et utroligt hårdført og holdbart materiale. Tage belagt med tagplader af skifer er derfor de mest stormsikre tage på markedet og giver en naturligt smuk overflade, der ikke kræver vedligeholdelse. Tagplader af skifer er populære blandt både arkitekter og byggesagkyndige og bruges på mange bygninger.

 

Fordele ved eternit tagplader
Endelig er der tagplader af eternit, der ligeledes giver et flot resultat. Særligt bølgeformede eternitplader er populære, men tagplader af eternit fås også i andre former.

 

Klik på menupunkterne til venstre for at læse mere om de enkelte materialer, få mere at vide om dine muligheder for tagplader eller klik her for at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på dit nye tag.


VI SIDDER KLAR VED TELEFONEN

96 49 44 34

Man - Fre 08:00 - 16:00

BESTIL OPRINGNING

SKRIV TIL OS

Vælg en Tagproff - fordi:

  • Kan udføre alle typer tagarbejde
  • Kan rådgive om valg af tagløsning
  • Er engageret og serviceorienteret

BEREGN PRIS PÅ NYT TAG

KONTAKT

TAGPROFFERNE

TagProfferne

Jellingvej 11

9230 Svenstrup

Tlf.: +45 96 49 44 34

Fax: +45 96 52 01 11

E-mail: info@tagprofferne.dk