FORSIDE / Tagmuligheder / SpærSAFE

FIND DIN LOKALE TAGPROFF

TagProfferne er håndværkere med en certificeret uddannelse i alle aspekter af tagkonstruktioner.

FIND TAGPROFF

SpærSAFE


 

SpærSAFE - fra let til tungt tag

SpærSAFE er et nyudviklet og patenteret spærbeslag, som er udviklet til at afstive din nuværende tagkonstruktion. optage de ekstra kræfter, der opstår i samlingerne mellem spærhoved og spærfod, når tagbelægningen skifter fra et let til et tungt tag.

 

Vælg præcis den tagbelægning du gerne vil have

Med SpærSAFE kan du nemt og sikkert forstærke dit tags bæreevne og vælge lige præcis det tag, du gerne vil have.

 

Mange tagkonstruktioner på danske huse er kun er dimensioneret til en lette tagmaterialer, hvilket betyder, at tunge tagmaterialer som tegl, beton, og naturskifer ikke kan anvendes. Derved kan du risikere, at tagkonstruktionen på dit hus begrænser i dine valgmuligheder, når du skal ud og investere i nyt tag – du vil med andre ord være nødsaget til at gå på kompromis med dine ønsker.

 

Men sådan behøver det ikke at være længere. Med SpærSAFE kan du forstærke din nuværende tagkonstruktion og derved afhjælpe problematikken omkring tagkonstruktionen ved at optage de ekstra kræfter, som et tungt tag medfører. Med SpærSafe er du derfor sikret, at det gamle tag nemt og sikkert kan udskiftes til et nyt tungt tag.

 

Spar penge med SpærSAFE

Hvis du overvejer at skifte fra let til tungt tag, kan SpærSAFE  være med til at spare dig for en masse penge.  Tidligere når du ville skifte fra let til tungt tag, var det ofte en bekostelig affære, da dette ofte betød, at hele tagkonstruktionen skulle udskiftes. Men sådan er det ikke længere!

 

Med SpærSAFE kan du nemt og sikkert forstærke bæreevnen på din nuværende tagkonstruktion. Frem for at skulle udskifte hele tagkonstruktionen til en med større bæreevne, gør SpærSAFE det altså muligt for dig, at afstive den nuværende tagkonstruktionen frem for at udskifte den. Dermed kan SpærSAFE være med til at spare dig for både tid og penge.

 

Hvornår kan du benytte SpærSAFE?

Før spærSAFE sikkert kan monteres, er der nogle forudsætninger, som skal opfuldes for at beslaget kan give spæret den nødvendige forstærkning:

  • Det er en forudsætning, at den eksisterende tagkonstruktion er korrekt dimensioneret, samt at den nye tagdækning udføres efter gældende regler
  • Taget må ikke på forhånd vise tegn på deformationer.
  • Der må ikke være angreb af insekter, råd eller svamp.
  • Snittet mellem spærhoved og spærfod skal være udført præcist med korrekt smig
  • Ved murhuller over 130 cm skal bæreevnen vurderes

 

Yderligere information

Har du brug for yderligere information omkring hvordan SpærSAFE kan hjælpe dig med at skifte fra let til tungt tag kan du ringe på 96 49 44 34 eller klikke her og booke et gratis og uforpligtende møde med din lokale TagProff. Du kan også læse mere i vores brochure som kan hentes her


VI SIDDER KLAR VED TELEFONEN

96 49 44 34

Man - Fre 08:00 - 16:00

BESTIL OPRINGNING

SKRIV TIL OS

Vælg en Tagproff - fordi:

  • Kan udføre alle typer tagarbejde
  • Kan rådgive om valg af tagløsning
  • Er engageret og serviceorienteret

BEREGN PRIS PÅ NYT TAG

KONTAKT

TAGPROFFERNE

TagProfferne

Jellingvej 11

9230 Svenstrup

Tlf.: +45 96 49 44 34

Fax: +45 96 52 01 11

E-mail: info@tagprofferne.dk