FORSIDE / Tagmuligheder / Solfanger

Solfanger

 

Det har igennem mange år være anerkendt blandt energieksperter, at solfanger- og solcelleanlæg er blandt de absolut bedste alternative energiformer til olie og gas. Mange har dog fravalgt solfangere, da de mener, at det skæmmer tagets udseende. Dette problem er nu løst med Komproments nye og patenterede solfanger- og solcelleanlæg som er 100% integreret i tagfladen. 

 

Med et kvalitetssolfangersystem vil du kunne dække op til 70% af dit varmtvandsforbrug, og dermed spare store beløb hvert år. Herudover vil du i sommerperioden ofte kunne koble fyret fra og stadig have varme i gulvet i fx badeværelset eller stuen. Der spares dermed ikke blot på varmeforbruget, men også på el-regningen, da fyret bruger en del strøm.

 

Forskellen på et solfangeranlæg og et solcelleanlæg er, at en solfanger bruger energien fra solen til at varme vand op, mens et solcelleanlæg producerer el af solens energi. De solceller, som fås nu om dage omsætter op til 20% af solens energi til elektricitet. Et hus med ca. 8 m2 solceller på et sydvendt tagflade vil typisk kunne producere ca. 800-900 kWh pr. år. Producerer dit solcelleanlæg overskydende el på solrige dage, vil det overskydende el blive "indsat" på el-nettet, så din el-måler på den måde løber baglæns. På mindre solrige dage kan man så "hæve" denne el igen.

 


VI SIDDER KLAR VED TELEFONEN

96 49 44 34

Man - Fre 08:00 - 16:00

BESTIL OPRINGNING

SKRIV TIL OS

Vælg en Tagproff - fordi:

  • Kan udføre alle typer tagarbejde
  • Kan rådgive om valg af tagløsning
  • Er engageret og serviceorienteret

BEREGN PRIS PÅ NYT TAG

KONTAKT

TAGPROFFERNE

TagProfferne

Jellingvej 11

9230 Svenstrup

Tlf.: +45 96 49 44 34

Fax: +45 96 52 01 11

E-mail: info@tagprofferne.dk