FORSIDE / Tagmuligheder / Solfanger / Skal solfangere være "grimme"

Skal solfangere være "grimme"

 

Det simple svar her er nej, det skal de ikke. Solfangere har i mange år været anlæg, som lægger ovenpå taget, og derved skærmer for husets tag og ødelægger det samlet arkitektoniske udtryk, hvilket man måske godt kan kalde grimt, men det er slut nu! Med Komproments 100 % integreret solfangere får du et enkelt og unikt udtryk.

 

Det har længe været anerkendt blandt energi eksperter, at solfangere er blandt de bedste alternative former for energikilder. Solfangere, har trods denne udmelding, ikke været danskerne fortrukne energikilde, grundet solfangerens udseende. De "ødelægger" husets samlede udtryk med deres firkantet og klodsede udseende. Men med et 100 % tagintegreret solfangeranlæg fra Komproment fås et anlæg med et enkelte og diskrete udseende, det passer godt til alle tag, eventuelt naturskifer.

 

Med et tagintegreret solfangeranlæg fra Komproment får du et anlæg af høj kvalitet. Solfangeranlægget har en gammelt og gennemprøvet teknologi med et ungt og nyt udseende. Anlægget er lavet af 100 % rustfrie materialer, og derfor har det også en lang levetid på 30-40 år, desuden er der grundet materialerne en minimal vedligeholdelse på solfangeren.

Solfangeranlægget har en høj ydeevne, ydeevnen er ikke kun afhængig af solfangerens kvalitet, men også af placeringen på taget. Den optimale placering af en solfanger er på en sydvendt tagfalde som har en hældning på 450. Ved denne placering kan et kvalitets solfangeranlæg fra Komproment yde 450-500 KWh om året. Den høje kvalitet er afhængig af hvilken glas-, absorber-, isolerings- og tykkelseskvalitet som bliver brugt.

 

 

 


VI SIDDER KLAR VED TELEFONEN

96 49 44 34

Man - Fre 08:00 - 16:00

BESTIL OPRINGNING

SKRIV TIL OS

Vælg en Tagproff - fordi:

  • Kan udføre alle typer tagarbejde
  • Kan rådgive om valg af tagløsning
  • Er engageret og serviceorienteret

BEREGN PRIS PÅ NYT TAG

KONTAKT

TAGPROFFERNE

TagProfferne

Jellingvej 11

9230 Svenstrup

Tlf.: +45 96 49 44 34

Fax: +45 96 52 01 11

E-mail: info@tagprofferne.dk