FORSIDE / Tagmuligheder / Solceller

FIND DIN LOKALE TAGPROFF

TagProfferne er håndværkere med en certificeret uddannelse i alle aspekter af tagkonstruktioner.

FIND TAGPROFF

Solcelleanlæg

Solceller

Solceller


På grund af nye regler ang. tilskud til solceller, er vi igang med at udarbejde nyt indhold til denne side.

Alle TagProffer har en certificeret uddannelse i alle aspekter af tagkonstruktioner – herunder indbygning af solceller i taget. Alle TagProffer har derfor den nyeste viden indenfor lovgivning, materialer, tagkonstruktioner og korrekt håndværksmæssig udførelse, til gavn for dig. TagProfferne er dermed din garanti for et veludført arbejde og et solcelle anlæg, der holder i mange år. Kontakt din lokale TagProff og få hjælp til vurderingen af din energiløsning.

 

Tjen penge på dit tag

Stigende elpriser og prisfald på solceller gør, at det er mere attraktivt for dig at købe solceller. Hvis du overvejer at skifte tag, bør du derfor overveje, om du vil investere i solceller. Solcelleanlæg har længe været blandt de bedste alternative energiformer til olie og gas. Udover at du skåner miljøet for den forurening, du ellers ville udsætte det for er der også mange penge at spare ved at investere i et solcelleanlæg. Allerede det første år efter montering. Har du en sydvendt tagflade og får indbygget 8 m2 solceller, kan dit hus typisk producere 800 – 900 kWh om året. Ifølge Energitjenesten gør prisfaldet på solceller kombineret med stigningen i elpriserne, at det i dag er muligt at få en simpel tilbagebetalingstid på dit solcelleanlæg på 10-15 år. Det betyder, at du i de resterende 25-30 år af solcelleanlæggets levetid producerer rent overskud. Kontakt din lokale TagProff og hør, om det kan betale sig for dig!

 

Når din elmåler til at løbe baglæns

Når dit solcelleanlæg producerer mere strøm, end du forbruger i din husstand, kører din elmåler helt bogstavligt baglæns. Med statens nettomålerordning har du i løbet af året mulighed for at oplagre den strøm fra dit solcelleanlæg, som du ikke forbruger, og hente strømmen igen når solcelleanlægget ikke producerer nok strøm til at dække dit forbrug. Det betyder, at når din årsaflæsning gennemføres, fratrækkes den el dit solcelleanlæg har produceret og du afregnes derefter for den el, du har brugt derudover. Der er dog en række begrænsninger du skal være opmærksom på. For det første, foreskriver reglerne i nettomålerordningen, at dit solcelleanlæg maksimalt kan være på 6 kW effekt. Derudover er reglerne i nettomålerordningen ikke designet til, at du producere mere el end du forbruger. Derfor er økonomien for overproduktion heller ikke særlig gunstig. Hvis anlægget har produceret mere el, end du bruger på et år, bliver den overskydende el solgt til elnettet – men til en lavere afregningspris på 60 øre pr. kWh i de første 10 år og 40 øre i de næste 10 år. Derefter ingen afregning.

 

Derfor skal du investere i Solceller

Fordelene ved solceller er mange, herunder:

  • Solceller giver dig en driftsikker alternativ energikilde til olie og gas med minimal vedligeholdelse
  • Solceller giver dig en forureningsfri og miljørigtig energikilde – 10 kvadratmeter solceller sparer ca. ½ ton CO2 om året.
  • Et solcelleanlæg nedbringer dine månedlige el udgifter
  • Solceller giver dig bogstavligt talt mulighed for at få din elmåler til at køre baglæns, når produktionen overstiger forbruget.
  • Solceller sikre dig en fast pris på solcellestrøm de næste 25 år

 


VI SIDDER KLAR VED TELEFONEN

96 49 44 34

Man - Fre 08:00 - 16:00

BESTIL OPRINGNING

SKRIV TIL OS

Vælg en Tagproff - fordi:

  • Kan udføre alle typer tagarbejde
  • Kan rådgive om valg af tagløsning
  • Er engageret og serviceorienteret

BEREGN PRIS PÅ NYT TAG

KONTAKT

TAGPROFFERNE

TagProfferne

Jellingvej 11

9230 Svenstrup

Tlf.: +45 96 49 44 34

Fax: +45 96 52 01 11

E-mail: info@tagprofferne.dk