FORSIDE / Tagmuligheder / Nyt tag / Valg af tagtype

FIND DIN LOKALE TAGPROFF

TagProfferne er håndværkere med en certificeret uddannelse i alle aspekter af tagkonstruktioner.

FIND TAGPROFF

Valg af tagtype


Når du skal have et nyt tag, skal du overveje, om taget skal laves som dit nuværende tag, eller om det skal lavet helt om for at ændre husets udtryk. Du kan ændre dit tag på flere måder. Du kan ændre struktur og farve på dit tag, men du kan også ændre hele tagets form


Let eller tungt tag

Inden du skifter tag, skal du undersøge hivlket tag dit hus kan holde til. Hvis dit tag er bygget til et let tag, dvs. et tag under 25kg/m2, fx. et fibercement tag, kan det ikke lade sig gøre at lægge et tungt tag uden forstærkning af spær og bjælker. TagProfferne har udviklet et nyt spærforstærkningsbeslag kaldet SpærSAFE, som nemt og enkelt sikrer, at dine spær kan bære et tungt tag såsom tegl, naturskifer og beton. Du kan læse meget mere omkring SpærSAFE her. Hvis tagkonstruktionen kræver yderligere ændringer, så har TagProfferne specialistaftale med ingeniørfirmaet Svend Poulsen A/S, der kan give dig en professionel rådgivning.

 

Love og regler

Når du skal vælge nyt tag, skal du være opmærksom på, at der kan være vedtægter og regler, som bestemmer hvilket tagtype og dermed også tagbelægning, du kan vælge. Du skal ligeledes være opmærksom på, at der påkræves, at du så vidt muligt isolerer op til samme standard, som gælder for nybyggeri, når du udskifter tagbelægning. Det gælder dog kun i det omfang, det er rentabelt ud fra nogle faste beregninger af omkostninger i forhold til den forventede besparelse. Også her kan TagProfferne være dig behjælpelig med beregninger og rådgivning.

 

Pris og levetid

To vigtige faktorer, når du skal vælge tagtype, er pris og levetid. Som du kan se i skemaet nedenfor, er sammenhængen mellem levetid, tæthed og pris kompleks. Den billigste løsning er sjældent den bedste løsning. Billigt kan dermid på sigt blive dyrt. Derfor skal du nøje vurdere sammenhængen mellem pris, tæthed og levetid.

 

Bestil gratis prøvesten

Der er et utal af muligheder, når du skal i gang med at udskifte dit tag. Hos TagProfferne er det muligt at bestille gratis prøvesten fra Tagleverandøren Komproment, så du i ro og mag derhjemme kan fornemme materiale, farve og kvalitet på de bestilte tagsten. Vi er overbeviste om, at du på denne måde er i stand til at træffe det bedste valg. Du kan bestille dine gratis prøvesten ved at ringe på telefon 96 49 44 34 eller ved at klikke her og udfylde formularen.

 

           

Tagtype

Holdbarhed

Tæthed

Materialepris

Naturskifertag

70-90 år

++

++++

Tegltag/falstagsten

60-75 år

+++

+++

Tegltag/vingetagsten

50-70 år

++

+++

Betontagsten

50-70 år

+++

+++

Tagpaptag

30-40 år

+++

+++

Skifereternittag

35-40 år

++

+++

Stålpladetag

40-50 år

+++

++

Bølgeeternittag

35-40 år

+++

++


VI SIDDER KLAR VED TELEFONEN

96 49 44 34

Man - Fre 08:00 - 16:00

BESTIL OPRINGNING

SKRIV TIL OS

Vælg en Tagproff - fordi:

  • Kan udføre alle typer tagarbejde
  • Kan rådgive om valg af tagløsning
  • Er engageret og serviceorienteret

BEREGN PRIS PÅ NYT TAG

KONTAKT

TAGPROFFERNE

TagProfferne

Jellingvej 11

9230 Svenstrup

Tlf.: +45 96 49 44 34

Fax: +45 96 52 01 11

E-mail: info@tagprofferne.dk