FORSIDE / Tagmuligheder / Nyt tag / Før du går igang

FIND DIN LOKALE TAGPROFF

TagProfferne er håndværkere med en certificeret uddannelse i alle aspekter af tagkonstruktioner.

FIND TAGPROFF

Før du går igang


TagProffens råd

Det er en kompliceret process at skifte tag, og det kan være svært at får overblik over, hvad du skal overveje, inden du går i gang. Vi vil først og fremmest anbefale dig at overveje dine muligheder. Der er nemlig mange måder, du kan sikre dit hus et unikt og nyt udseende på.

 

Udseende på nyt tag

Når du overvejer at skifte tag, skal du tænke over, hvilket udtryk dit hus skal have efter udskiftningen eller renoveringen. Vil du skifte dit tag ud med et lignende tag, eller overvejer du at give dit hus et nyt udtryk med et nyt og spændende tag? Du skal også overveje, om du vil have tilbygning på dit tag - måske ønsker du en ny kvist, et ovenlysvindue eller en altan?

 

Proffessionel rådgivning

Du skal desuden vudere, om du vil have hjælp til processen. Vi anbefaler dig at søge professionel rådgivning fra din lokale TagProff. De kan rådgive dig om de muligheder, der kan være i et nyt tag, og sikre, at hele processen forløber, som den skal. Du kan booke et gratis og uforpligtende møde med din lokale TagProff ved at ringe på 96 49 44 34 eller ved at klikke her

 

Tjen penge på dit tag

Hvis du beslutter at udskifte tag, bør du overveje, om du vil investere i solfanger eller solceller. Solfanger- og solcelleanlæg har længe været blandt de absolut bedste alternative energiformer til olie og gas. Du skåner miljøet for den forurening, du ellers ville udsætte det for. Samtidig er der mange penge at spare ved at investere i enten solceller eller solfanger - allerede det første år efter montering.


VI SIDDER KLAR VED TELEFONEN

96 49 44 34

Man - Fre 08:00 - 16:00

BESTIL OPRINGNING

SKRIV TIL OS

Vælg en Tagproff - fordi:

  • Kan udføre alle typer tagarbejde
  • Kan rådgive om valg af tagløsning
  • Er engageret og serviceorienteret

BEREGN PRIS PÅ NYT TAG

KONTAKT

TAGPROFFERNE

TagProfferne

Jellingvej 11

9230 Svenstrup

Tlf.: +45 96 49 44 34

Fax: +45 96 52 01 11

E-mail: info@tagprofferne.dk