FORSIDE / Tagmuligheder / Eternittag

FIND DIN LOKALE TAGPROFF

TagProfferne er håndværkere med en certificeret uddannelse i alle aspekter af tagkonstruktioner.

FIND TAGPROFF

Eternittag


Et eternittag er et tag belagt med tagplader af eternit. Eternit - eller fibercement, som det også kaldes - er et meget brugt byggemateriale, der udover tagbelægning også kan anvendes til gavl- og facadebeklædning, og i Danmark er eternittage et meget almindeligt syn.

 

Eternittage blev tidligere belagt med plader, der indeholdte det sundhedsskadelige stof asbest, men allerede siden 1988 har dette været forbudt, og eternittage lægges i dag med plader produceret med cellulose- og plastfibre.

 

Det er derfor kun ældre eternittage, der fortsat indeholder spor af asbest. Har du et ældre eternittag, er det derfor vigtigt at undersøge taget nærmere, inden omlægningsarbejdet sættes i gang.

 

Eternittagets fordele og ulemper

 

Eternitpladerne fås i både grå, sort, rød og brun, hvorfor du har mulighed for selv at vælge farven på dit eternittag. Bølgeformede eternittage er de mest almindelige, men pladerne fås også i mange andre forme.

 

Eternittage har den fordel, at de for det første ikke kræver meget vedligeholdelse og for det andet er velegnede til de danske vejrforhold, idet de er modstandsdygtige overfor fugt. Dog ser man ofte, at der vokser alger og mos på eternittage, men det kan nemt fjernes ved hjælp af en algebehandling.

 

Hvis du vil vide mere omkring de eternitplader, som et eternittag består af, kan du klikke på menupunktet "Eternitplader" i venstre side. Du er også velkommen til at kontakte os her for at få et uforpligtende tilbud på et eternittag til dit hus.


VI SIDDER KLAR VED TELEFONEN

96 49 44 34

Man - Fre 08:00 - 16:00

BESTIL OPRINGNING

SKRIV TIL OS

Vælg en Tagproff - fordi:

  • Kan udføre alle typer tagarbejde
  • Kan rådgive om valg af tagløsning
  • Er engageret og serviceorienteret

BEREGN PRIS PÅ NYT TAG

KONTAKT

TAGPROFFERNE

TagProfferne

Jellingvej 11

9230 Svenstrup

Tlf.: +45 96 49 44 34

Fax: +45 96 52 01 11

E-mail: info@tagprofferne.dk