FORSIDE / Spørg Tagproffen

Spørg TagProffen


Lars Højgaard - Teknisk Konsulent

At gå igang med et byggeprojekt kan for nogle virke meget stort og uoverskueligt, da der er mange ting, der skal tages med i overvejelserne. Det kan være valg af håndværker og materiale, ønsker og ideer til byggeprojektet, økonomien m.m.

 

Det kan også være, at du i forbindelse med din søgning omkring emnet er stødt på fagord eller lignende, som du gerne vil have en forklaring på. 

 

Sådan fungerer Spørg Tagproffen

Her på siden har du mulighed for at spørge Tagproffen til råds om dine byggeplaner, hvilke materialer, der passer til dit hus og meget andet omkring dit byggeri.

                   

Svarene fra Tagproffen vil som udgangspunkt blive udarbejdet som generelle svar, og både spørgsmål og svar vil blive offentliggjort på hjemmesiden til glæde for andre brugere.

 

Tagproffen vil gratis svare på dine spørgsmål i løbet af en til to hverdage, dog må du i forbindelse med helligdage og højtider samt sommerferieperioder forvente en længere svarfrist.

 

I menubaren til venstre kan du se de spørgsmål, der tidligere er blevet stilt af andre, og finder du ikke dit spørgsmål der, så hører vi meget gerne fra dig enten pr. mail eller pr. telefon. Du kan også stille dit spørgsmål til Tagproffen ved at udfylde nedenstående formular.

 


VI SIDDER KLAR VED TELEFONEN

96 49 44 34

Man - Fre 08:00 - 16:00

BESTIL OPRINGNING

SKRIV TIL OS

Vælg en Tagproff - fordi:

  • Kan udføre alle typer tagarbejde
  • Kan rådgive om valg af tagløsning
  • Er engageret og serviceorienteret

BEREGN PRIS PÅ NYT TAG

KONTAKT

TAGPROFFERNE

TagProfferne

Jellingvej 11

9230 Svenstrup

Tlf.: +45 96 49 44 34

Fax: +45 96 52 01 11

E-mail: info@tagprofferne.dk