FORSIDE / Hvem er TagProfferne? / Årets Tagmand

FIND DIN LOKALE TAGPROFF

TagProfferne er håndværkere med en certificeret uddannelse i alle aspekter af tagkonstruktioner.

FIND TAGPROFF

Tagprof kåret til Årets Tagmand 2013

 

Årets Tagmand 2013 er blevet kåret af Bygogbolig.dk og den velfortjente vinder af denne flotte titel er medlem af Tagprofferne Tagspecialist og Tømmer Mikkel Christensen fra MC Tag i Kolind på Djursland. En titel, der beviser, at han hører til i blandt landes elite, når det kommer til tagdækning.

 

Mikkel Christensen er ejer af MC Tag i Kolind på Djursland og har drevet egen virksomhed siden 1996 og drevet MC Tag siden 1998 og har derfor 15 års jubilæum i år. Mikkel Christensen er medlem af Tagprofferne og har været det i 6 år og har i de sidste 4 år siddet i sammenslutningens styregruppe. I 2012 blev Mikkel Christensen nomineret til Årets Tagmand og her i 2013 har han fået tildelt den flotte titlen som værende Årets Tagmand 2013. Dette bevidner, at Mikkel Christensen og hans virksomhed MC Tag er i blandt landets bedste indenfor sit fag. Noget han mener, er sket, fordi han har fokuseret på kun tagarbejde i de sidste 15 år.


”Når man fokusere, så bliver man hurtigere, man bliver bedre og man kan også blive billigere. Jeg har valgt alle tingene og tilbyder derfor mine kunder hurtigere, bedre og billigere service.” Mikkel Christensen, MC Tag


Derudover er hans virksomhed en af landets bedste på sit område, fordi han pga. TagProfferne har medarbejdere med den fornødne efteruddannelse, samtidig har han igennem TagProfferne sparring med sine kolleger i branchen og altid den nyeste information på området.

”Man er lidt mere tagmand, når man er TagProf – Sådan er det”
Sådan lyder det fra Mikkel Christensen, da han bliver spurgt ind til det at være medlem hos TagProfferne. TagProfferne løfter, ifølge Mikkel Christensen, tagdækkere op på et højere niveau. Dette fordi medlemmerne får den fornødne efteruddannelse og de får løbende den nyeste information på området, så de altid er opdaterede. Dette være sig både på det faglige område, men også når det kommer til lovgivning, forhold de skal være opmærksomme på og alt der er nødvendigt for, at leverer kvalitet, sikkerhed, tryghed og tilfredshed til kunderne.


TagProfferne giver kunderne kvalitet og tryghed
Ifølge Mikkel Christensen er der mange fordele for kunderne ved at vælge en TagProf. Ved at vælge en Tagprof til at arbejde på sit tag, er man sikker på at få en håndværker, der ved, hvad han laver og som har ekspertise inden for tagfaget og en, der har den nødvendige uddannelse og viden til at udføre et stykke kvalitets arbejde og samtidig et stykke arbejde, der er lavet indenfor rimelig tid.


”Det skal ikke genere kunderne mere end højest nødvendigt, når vi starter så går det hurtigt og så har de deres hus og have tilbage igen.” Mikkel Christensen, MC Tag


Det er dog ikke kun kvalitet til tiden som kunderne får når de handler hos en TagProf som Mikkel Christensen. Hos MC Tag har de i de seneste 6-7år lag stort vægt på at følge opgaverne helt til dørs, men alt den rådgivning og information som kunderne har brug for, lige fra det første opkald til TagProffen og til at taget står færdigt.

 


VI SIDDER KLAR VED TELEFONEN

96 49 44 34

Man - Fre 08:00 - 16:00

BESTIL OPRINGNING

SKRIV TIL OS

Vælg en Tagproff - fordi:

  • Kan udføre alle typer tagarbejde
  • Kan rådgive om valg af tagløsning
  • Er engageret og serviceorienteret

BEREGN PRIS PÅ NYT TAG

KONTAKT

TAGPROFFERNE

TagProfferne

Jellingvej 11

9230 Svenstrup

Tlf.: +45 96 49 44 34

Fax: +45 96 52 01 11

E-mail: info@tagprofferne.dk