FORSIDE / Hvad koster et nyt tag? / Pris på tag

FIND DIN LOKALE TAGPROFF

TagProfferne er håndværkere med en certificeret uddannelse i alle aspekter af tagkonstruktioner.

FIND TAGPROFF

Pris på tag

 

Er du på jagt efter en pris på et nyt tag, så prøv vores tagberegner her!

 

Overvejer du et nyt tag til dit hus, så er det en god idé at gå igang med planlægningen i god tid, da der er mange ting, der skal tages med i overvejelserne. En udskiftning eller renovering af taget er en vigtig og bekostelig beslutning, som du forhåbentlig kun kommer til at tage en gang. Din beslutning vil have betydning resten af husets levetid, og med den rette tagløsning vil du kunne reducere udgifter til vedligeholdelse og varme samt forhøje husets værdi ved salg.

 

Pris på tag

Der er mange faktorer, der har betydning for hvad prisen på et tag er. Nedenstående ser du nogle faktorer, som kan påvirke prisen på dit nye tag.

 

Tagkonstruktion

Din tagkonstruktion vil typisk være konstrueret til enten tungt eller let tag. Forskellen på et let og tungt tag er vægten på tagbelægningen. Et let tag vejer 25 kg/m2 eller derunder. Dette kan have betydning for, hvilket tagbelægningsmateriale, du kan lægge på taget. Overvejer du, at gå fra let til tungt tag, er det en god idé at rådføre dig med en ingeniør, der kan hjælpe dig med en beregning på for eksempel, om huset kan bære et tungt tag, eller om husets bærende vægge evt. skal forstærkes. Har du i dag et tungt tag på dit hus, så kan du uden videre skifte til et let tagmateriale. 

Størrelsen, hældningen og kompleksiteten på dit tag afgør, hvor meget materiale der skal bruges, samt om der skal laves ekstra foranstaltninger til taget. Det påvirker også beregningen af prisen på dit tag.

 

Tagbelægningsmateriale

Der er et hav af muligheder, når man skal vælge tagmateriale, såsom fibercement, naturskifer, beton og tegl. Der er endvidere også mulighed for at vælge en traditionel tagløsning, med stråtag eller græstørv. Materialeprisen er stærkt varierene, på de forskellige tagtyper. Ydermere skal man huske, at der også er udgifter til isolering, undertag, tagrender og andet tilbehør, evt. reparationer på tagkonstruktionen, stilladsleje og håndværkernes arbejdsløn. Lønnen til håndværkerne er den største post når der skal udregnes en pris på tag.

 

Det er en god idé at kontakte teknisk forvaltning i din kommune inden udskiftningen af dit tag, da der kan være regler i en lokalplan for dit boligområde eller servitutter på din grund, som stiller krav til tagmateriale samt tagets udformning.

 

Det endelige valg af tagbelægning er et samspil af byggetekniske, arkitektoniske og økonomiske hensyn og er alt sammen med til at påvirke den endelige pris på tag.

 

Før du går i gang med at indhente tilbud på tag fra forskellige håndværkere, kan du prøve vores tagberegner og få en idé om, hvad prisniveauet for dit nye tag bliver.

 

Beregn prisen på dit nye tag her på Nyt Tag!

 

Linea sintergrå


VI SIDDER KLAR VED TELEFONEN

96 49 44 34

Man - Fre 08:00 - 16:00

BESTIL OPRINGNING

SKRIV TIL OS

Vælg en Tagproff - fordi:

  • Kan udføre alle typer tagarbejde
  • Kan rådgive om valg af tagløsning
  • Er engageret og serviceorienteret

BEREGN PRIS PÅ NYT TAG

KONTAKT

TAGPROFFERNE

TagProfferne

Jellingvej 11

9230 Svenstrup

Tlf.: +45 96 49 44 34

Fax: +45 96 52 01 11

E-mail: info@tagprofferne.dk